Ieda Sayang
http://src.fotopages.com/2/20761749.jpg
By: norrazidah fardalina mohd radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Jul-2009 09:47 Email | Share | | Bookmark
aku yang malas tp rajin wakakak

aku bukan malas sebenarnya nak update tp tiap2 kali update mesti pending pastu try again tu yang malas..dah banyak benbor arahan nak upl;oad gmbar bagai...aku dah la malas nak pikir banyak2 kadang tu...

buat kengkawan yang terjumpe FP ni tunggu la aku update yer..tu pun kalau aku rajin xpun aku biarkan ianya berkubur...hihihi


Friday, 22-May-2009 10:32 Email | Share | | Bookmark
Kelahiran yang dinanti...

Hari Ke 3 di dunia...Bengkak lagi
00:00
 
00:00
 
00:00


Saturday, 28-Mar-2009 08:14 Email | Share | | Bookmark
26 minggu nan indah...dan perutku yang semakin memboyot

 
 
 
View all 9 photos...


Wednesday, 17-Dec-2008 05:24 Email | Share | | Bookmark
I'M Going To Be A Mommy Again...InsyaAllah

12W6D
00:00
Semasa Mengesahkan Kehamilan
00:00
MY UPT 2d before due
06:45
View all 4 photos...
Alhamdulillah Kini Kandungan Ieda telah berusia lebih kurang 13 minggu...

Semoga Allah Akan Terus Memelihara Anak dalam Kandungan Ieda ni Sehingga Anak Ieda ni Selamat Melihat Dunia Ciptaan Illahi...InsyaAllah


Wednesday, 7-Jun-2006 09:17 Email | Share | | Bookmark

rombongan keluarga hubby


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net